Sommerklar

Som jeg tidligere har skrevet, skal vi jo huske at glæde os over de små ting.

Jeg vågnede i dag til denne strålende sol og mindede mig selv om, at dette vejr vil fortsætte nogle dage endnu. Så efter at have fået noget styrkende kaffe, besluttede jeg mig for at gå i krig. Udstyret med engangshandsker, klud og sæbevand endevendte jeg alt på min altan.
I vinterens løb har der jo været mus, så jeg havde en trang til at vaske møblerne af, inden jeg igen skal sidde i dem! Heldigvis har musene tilsyneladende ikke ødelagt noget.
Planterne i potterne blev klippet ned og alt det visne fjernet. Den nærmeste fremtid vil vise, hvor mange af planterne, der er overlevet.
Mynte er jo nærmest ikke til at kvæle, så da jeg havde fjernet alle de visne toppe, viste der sig selvfølgelig at være masser af nye mynte-skud i krukken. Som dufter fantastisk!
Og så længe mynten er plantet i en krukke, kan den jo ikke brede sig over flere tønderland. Den fylder blot i den ene krukke, grøn og velduftende. Sej-livet og nem at passe. Jeg vil uden forbehold konkludere, at jeg er meget glad for min mynte.

Efter oprydningen på altanen er der selvfølgelig lidt, der skal smides væk og normalt ville jeg bare køre en tur på genbrugsstationen, men det er jo ikke muligt lige nu. Men jeg har pakket det ned i poser, som nu står i et hjørne på altanen, så må det vente der, til vi alle igen kan bevæge os frit omkring.

Der mangler blomster i nogle krukker og hynderne til altansofaen ligger fortsat i den varme kælder. Men det er alligevel så dejligt at kigge ud på altanen nu, for efter oprydningen ser den sommerklar og indbydende ud.

Kh.

1 comment

Matthewowelo

Skriv et svar