Jeg øver mig

Som I kan se, øver jeg mig SÅ MEGET i at slappe af, at jeg end ikke skriver noget… 😁

Spøg til side. Jeg øver mig meget i at slappe af. I at mærke, hvordan jeg rent faktisk har det. I at lave ingenting. Og i at føle det er i orden ikke at lave noget. Det sidste er helt klart det sværeste!

Men jeg har kastet mig over nogle små strikke- og hækleprojekter. Det er næsten lige så beroligende terapi som at sidde og glo på et træ. Projekterne kræver minimal arbejde af min hjerne og samtidig skaber mine hænder et færdigt produkt.

Noget andet er, at jeg nu mærker, hvor godt det er for mig at være flyttet fra min forhenværende til min nuværende lejlighed. Her har jeg simpelthen langt færre bekymringer. Ingen sur og krævende underbo(!), ingen fugt i rummene, hverken have, indkørsel eller carport at bekymre sig om, ingen hund der vil pisse på mine ting(!). Lutter søde naboer og en lejlighed, hvor alt fungerer. Incl. vaskemaskine, tørretumbler OG OPVASKEMASKINE.
Ingen have og ingen opvask – det er så befriende!!
Jo, jeg var jo glad for havearbejde. Det føltes jo nærmest terapeutisk at arbejde derude. Men samtidig var det også en stress-faktor, idet jeg hele tiden skulle forholde mig til, hvordan og hvor meget det groede.
Jeg vil gerne eje en have igen på et senere tidspunkt i mit liv. Men ikke nu. Lige nu passer det mig helt perfekt at kunne se ud på græs og skov uden for mine vinduer og kun behøve bekymre mig om potteplanterne inden for vinduerne.

Kh.

Skriv et svar