Jeg glæder mig…

Jeg har nu fundet frem til årets sommerferie-ophold med mine "unger", som på trods af deres alder alle har sagt ja til at tage på ferie med mig.Og jeg glæder mig SÅ meget. For vi skal til Sverige! Halvanden times kørsel nordøst for Malmø.
Et mega-lækkert sommerhus fra 2011 – på en grund med historie tilbage til 1600-tallet.
Et andet stort plus er, at ejeren er dansk, men kender alt til området og hun forekommer mig særdeles hjælpsom.
Natur så langt øjet rækker, ro og stilhed, bålsted i haven, spændende svenske butikker, et par kirker og genbrug/antik/gårdudsalg i massevis. Er hvad der venter os.
I øvrigt har jeg kun mødt søde og hjælpsomme svenskere, særligt når de har hørt mig tale dansk. Så har de tit givet mig en følelse af broderfolk – ja næsten slægtskab. Enormt hyggeligt!
Vi har et halvt år at glæde os i og jeg vil glæde mig hver eneste dag!!

Som regel hygger jeg mig vældigt i december med julepynt, nisser, hjerter, engle, kugler, gran og juletræ. Og som regel fjerner jeg det hele 3. juledag, for så kan jeg bare ikke holde det ud mere.
Men denne omgang har været helt anderledes. Alle nisserne er blevet i kassen. Ungerne er jo store, så ingen har savnet de små figurer med røde huer.
Stjerner, hjerter, kugler og lys i massevis, hvilket jeg noget overraskende fortsat finder hyggeligt her i den mørke januar. Og er der ikke noget med, at julen varer til påske??
Nej, jeg har IKKE ambitioner om at se på stjerner og kugler helt til foråret. Men foreløbigt synes jeg egentlig mest, at pynten stadig er med til at gøre januarmørket lidt hyggeligere. Og det har vi vel brug for…

Kh.

Skriv et svar