Høje skabe

I weekenden rykkede jeg!
Nu har jeg boet i min nye lejlighed i en måneds tid – i et fortsat og stadigt kaos af flyttekasser, plastikkasser og kurve indeholdende de materielle bevis på mit liv. Mit tøj fik jeg relativt hurtigt fundet plads til. Og skabe og skuffer i køkkenet blev fyldt med de dertilhørende ting. Så langt, så godt. Men så kom jeg lissom ikke videre!
Sad bare og stirrede på kasserne og drømte om at få orden på kaos’et. Udfordringen var (er!) at her ingen indbyggede skabe er – udover køkkenskabe og et enkelt stort skab på Leas værelse.
Hvad gør man så ved alle tingene??? Og nej, det er sikkert ikke verdens største udfordring at finde en løsning på det problem, men for min skadede hjerne var det faktisk næsten mere, end jeg evnede. Især når pengekassen er (næsten) tom.

Til sidst kørte jeg i Ikea og fandt rent faktisk det helt perfekte "vitrine"-skab på tilbud. Det have været brugt i en udstilling og stod derfor i deres såkaldte "roderum" sat ned til det halve af den oprindelige pris. Det lykkedes mig endda at få det handlet yderligere 300 kroner ned i pris. (Man er vel jyde. 😉 )

Med dejlig hjælp fra Lars fik jeg skabet hjem i min stue og herefter fulgte det hyggelige arbejde med at fylde skabet og korordinere i forhold til farve og stil bag glaslågerne. Bag de nederste fyldte låger står nu kasser i alle former og farver med en blandet mængde af småting og nødvendigt rod.
På hylderne bag glaslågerne i den øverste halvdel af skabet står der bøger og en helt masse nips: sjove ler-figurer, som børnene har lavet, et gammelt billede af min morfar som rank soldat, nøje udvalgte vaser og krukker fra min ynglings loppe-interiør-butik. Jeg elsker min udstilling! (Og bag ruderne behøver jeg ikke bekymre mig om støv. 😁🤗👍)

Rent faktisk er jeg allerede på jagt efter et skab mere. Jeg er endnu ikke helt afklaret med, hvordan det præcist skal se ud. Udover at det skal være højt.
Jeg har jo boet under skråvægge i 8 år i den gamle lejlighed, så lige nu har jeg bare lyst til at rette mig op og fylde stuen med høje skabe! Udnytte, at jeg kan opmagasinere i højden.

Og bare rolig, jeg skal nok lade være med at dække alle vægge med høje skabe. 😀 Jeg sætter bare ord på min trang dertil efter at have levet under skråvægge så længe.

Kh.

Skriv et svar