Fire teenagere

Jeg vil blot fortælle, at fra i dag og godt elleve måneder frem har jeg ikke børn mere, men FIRE TEENAGERE! Det kommer vist til at kræve sin kvinde!! 😁

Men nej, jeg længes på ingen måde tilbage til da de var små. I ni år sov jeg aldrig nogen sinde igennem – aldrig en nat uden at blive vækket og som regel flere gange. (Dén slags bruges som tortur i visse lande.)
Javist, man siger "Små børn, små problemer" og jeg forstår da også til fulde talemåden. Men kontinuerligt at få brudt sin nattesøvn er som nævnt tortur.
Som udhvilet kan man (jeg) klare næsten hvad som helst.

Hvad angår min have, vil jeg lige fortælle, at jeg er begyndt at grave græsplænen af. Ja ok, foreløbig har jeg nok kun fjernet halvanden kvadratmeter… Men godt begyndt.. 😉
Men eftersom jeg jo har opdaget, at der inde i mig bor en Gartner med stort G – så er en græsplæne ganske enkelt alt for kedelig! På stykket vil jeg først plante nogle blomstrende hækbuske – jeg er nu nået dertil, hvor jeg trænger til at få afgrænset mit "territorium" samt afskærmet for naboens nedstirrende blik. Og så skal der fyldes ud med roser og stauder. Jeg glæder mig. Til at se resultatet, men måske mest til at være i processen og udføre arbejdet.

Og så har jeg fundet en bog om stauder. En hel bog kun om sådan cirka en million forskellige stauder. Skyggetålende, bunddækkende, muldjordskrævende, nøjsomme, blomstrende eller ej, osv. osv. Dén bog bliver jeg simpelthen nødt til at eje!

Kh

Skriv et svar