Et vigtigt mantra

OKAY, JEG INDRØMMER, at planlægning af konfirmationsfest for min yngste OG projekt Flytte-I-Ny-Bolig nok ikke lige er den bedste kombination for min i forvejen belastede hjerne!

Tusind tanker flyver konstant rundt i mit hoved, men i det mindste har jeg da lært noget gennem alle årene med et hjernetraume: At skrive tankerne ned. Flygtige tanker, vigtige to-do projekter, idéer, planer, mm. Simpelthen nedskrive flest mulige tanker.
Så bliver det muligt for mig at holde overblik over projekter og logistik. Og jeg behøver ikke være så skrækslagen for at glemme noget vigtigt.

Alligevel kan jeg på ingen måde sige mig fri for at være skrækslagen for at glemme noget vigtigt. Og det er uden tvivl den mest belastende faktor!

Igår blev jeg imidlertid pludselig ramt af tanken, at det hele faktisk nemt kunne have været meget værre. For tænk, hvis jeg endnu ikke have fundet noget at bo i. SÅ ville jeg da for alvor have haft grund til at være stresset!!!

Det er rart at tænke den tanke, for så er det hele pludselig ikke så slemt. Med ét fyldes jeg af en ro ved tanken om, at jeg kun har opgaver af rent praktisk karakter. Ja, jeg skal pakke mine ting ned og flytte dem, men det er en helt konkret opgave, som jeg sikkert endda kan få hjælp til.
Jeg kan slet ikke overskue, hvilke af mine ting jeg skal have med ind i den nye lejlighed, hvilke jeg skal opmagasinere og hvilke jeg skal kassere. Men jeg er begyndt at tænke, at jeg måske slet ikke behøver stresse over at skulle tage de beslutninger nu. Måske kan jeg bare fokusere på at pakke mine ting ned og få dem sat ind i den nye lejlighed. Så kan jeg vel bruge resten af sommeren på at pakke ud, indrette og tage stilling til resten.

Jo, dén tanke skal være mit mantra i de kommende uger!

Kh.

Skriv et svar