En foreløbig status

En foreløbig status fra mit nye hjem er, at jeg stadigt bliver mere og mere glad for at bo her. Simpelthen!Naturligvis vil jeg gerne have flere kvadratmeter. Overhovedet ingen tvivl om det! Et ekstra værelse, så jeg ikke behøver at sove i stuen.
Nå ja, og gerne en større altan – så jeg ikke behøver trække maven ind for at kante mig forbi tørrestativet, når jeg vil over i min lille altansofa. (Som jo ganske enkelt er min yndlingsplads! At sidde i denne sofa, med benene oppe og den bærbare på skødet, græs og skov foran øjet, fuglesang i ørerne – I love it!)
Når der som lige nu stort set ingen vind er, kan jeg da sagtens høre trafik ude fra vejene heromkring, men det generer mig ikke så meget, jeg bliver ikke så stresset af det, fordi jeg ikke kan se bilerne.

Og når jeg ikke har tørrestativet stående fremme, har jeg udsigt til noget, der med lidt god vilje godt kan minde om en have. 😁 Potter og krukker står side om side fyldt med forskellige blomster og grønne planter. Mit seneste køb (nå ja, det var en foræring fra søde Lars) er tre blomstrende – og insekt-tiltrækkende – stauder, der lige nu blomstrer flot i røde og hvide nuancer. Og ja, det med insekterne er et stort plus. Jeg kan godt lide insekter (udendørs!) – de giver liv.

Indendørs er jeg stadig langt fra at være helt på plads, men jeg har fået minimeret flytterodet til kun at fylde nogle områder langs væggene i stuen, så det stresser mig knap så meget. (Nå ja, det meste af tiden stresser det mig knap så meget…)

For et par dage siden fik jeg med hjælp fra Lars arrangeret det således, at microbølgeovnen kunne fjernes fra køkkenbordet og sættes ned i det skab, jeg havde opstillet til formålet. Fantastisk! Sikke meget bordplads jeg nu har fået. Lys og luft.
Jo, jo, lidt efter lidt kommer der vel orden på det meste her. 🤗👍
Ting tager som bekendt tid. Nogle gange er det lettere at acceptere end andre gange… Det afhænger af den hormonelle og humørmæssige dagsform.

Kh.

Skriv et svar